8 juni: instructiedag keuringsseizoen 2019

0
1663

Ter voorbereiding op het naderende keuringsseizoen organiseert de Jeugdsport commissie van het NWPCS op zaterdag 8 juni voor alle leden – jeugd leden en belangstellenden, met een geregistreerde Welshpony, een zeer interessante instructiedag in Putten.

Deze dag staan er diverse clinics op het programma waar iedereen actief aan mee kan doen. Deelnemers krijgen uitleg en tips over het keuringsklaar maken en voorbrengen, maar ook trainingstips en uitgebreide uitleg over de gebruiksrubrieken in vernieuwde opzet voor de regionale merrie keuringen en Centrale merrie keuring 2019.

Dit initiatief is ontstaan ter promotie van de sport in combinatie met de Welshpony om de jeugd, met het oog op de toekomst, betrokken te houden bij de fokkerij!

Clinics

De clinics worden verzorgd door ervaren Welsh mensen uit het vak. O.a. Jaron Flier & Rachell Fokker van Stal Rondo Yvette Zoet van Ponyweb.eu en Astrid de Vocht van Stal Roosendaal.

Leden NWPCS

  • Vanwege het jubileum jaar is deelname aan deze instructiedag (incl lunch) kosteloos voor leden en jeugdleden van het NWPCS!!
  • Nog geen lid? Meld je aan als lid bij het stamboek secretariaat.
    Klik hier voor het aanmeldformulier
    Voor €10,- wordt je al jeugdlid en mag je kosteloos deelnemen aan deze dag.
  • Als jeugdlid kun je tevens ook inschrijven voor de gebruiksrubrieken op de regionale merrie keuringen en een ticket voor de Centrale Merrie keuring gaan bemachtigen!!

Ivm indeling van de groepen ontvangen wij uw inschrijving bij voorkeur vóór 31 mei!!
Graag ook aub doorgeven met hoeveel personen je komt ivm de verzorging van de lunch.
Mail: denise_methorst@msn.com

Wij hebben er veel zin in en hopen jullie allemaal met enthousiasme te ontvangen op deze leerzame dag!

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Hartelijke groeten van de Jeugdsport commissie:
Denise Methorst, Marjolein Neuteboom, Yvette Zoet en Astrid de Vocht