Welsh Fokdag op Tentoonstelling het Zuidenveld

0
692
Welsh Fokdag de kanaalstreek

Tentoonstellingsvereniging Het Zuidenveld organiseert, in samenwerking met Welspony fokvereniging “De Kanaalstreek”, op zaterdag 13 juli 2019 een Welsh Fokdag. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden in Zweeloo en hierbij nodigen wij graag alle welshliefhebbers uit om deel te nemen.

Deelname aan de Fokdag staat open voor alle officieel geregistreerde welshpony merries en/of veulens. Je hoeft geen lid te zijn van onze fokvereniging of van een stamboek. Het is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om een keer aan een fokdag c.q. keuring deel te nemen.

Aanmelden vóór 31 mei

Aanmelden voor deze leuke en gezellige dag kan door dit formulier in te vullen en te mailen naar welshkanaalstreek@gmail.com voor 31 mei 2019. Per post kan de aanmelding verstuurd worden naar Fokvereniging “De Kanaalstreek, Greveling 55, 9654 PN Annerveenschekanaal.

Meer info

Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met Alfred Askes, 06-27065624 of Alwin Smit, 06-53190363 of een e-mail gestuurd worden naar bovengenoemd e-mailadres.

Update 11-5-2019: nieuw, toegankelijk formulier

Bron: Welshpony fokvereniging “De Kanaalstreek”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here