Oostdijk’s Dancing Delyth verkocht als sportpony naar Italië

0
1992
Oostdijk's Dancing Delyth. Foto Theo ten Brinke
Oostdijk's Dancing Delyth. Foto: Theo ten Brinke

De valk sectie B-merrie Oostdijk’s Dancing Delyth (v.
Griashall Kiwi) is onderweg naar Zuid-Italië waar zij haar carrière alssportpony gaat voortzetten met een achtjarige amazone.

De tienjarige merrie, die de predicaten Kroon, Sport en Preferent verdiende werd door Jacqueline en Gwendolyn de Kever-Pankow van Stal Oostdijk gefokt uit de ster, preferente Stougjeshoeve Dancing Queen (Hafodyresgob Buzby x Twickel’s Julius).

Moeder van Nationaal Algemeen Dagkampioene 2018 onderweg naar Zuid-Italië

Ze is onder meer de moeder van Oostdijk’s Dancing Queen (v. Stougjeshoeve Escudo), de Algemeen Dagkampioene van de afgelopen Nationale merriekeuring.

Successen

Zelf werd Dancing Delyth veulenkampioen en jeugdkampioen in Sevenum. Als zevenjarige werd ze sectiekampioen in Utrecht en datzelfde jaar werd ze reservekampioen in Kootwijk. In 2017 behaalde ze in Kootwijk de titel Bestgaande Rijpony.

“We gaan haar erg missen en willen vooral Monique Blonk Tielemans bedanken voor de meer dan goede verzorging én vooral Anouk Blonk voor de prachtige resultaten die ze met onze Delyth heeft neergezet!”, zegt Jacqueline de Kever, “We wensen haar en haar nieuwe familie veel succes toe!”

Bron: Stal Oostdijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in