Potteries Simon reservekampioen op Spring Show Anglesey

0
1816
Potteries Simon
Potteries Simon

De zesjarige sectie A stamboekhengst Potteries Simon van Harold en Yvette Zoet, Henk-Roel Krol en Johan van Veluw is reservekampioen geworden op zijn eerste show in Groot-Brittannië.

Op de Spring Show van de Ynys Môn Welsh Pony & Cob Association op de Anglesey County Showground op zaterdag 13 april won Potteries Simon eerst een sterke hengstenrubriek en werd later op de dag reserve sectie A-kampioen naast de mooie merrie Fouroaks Charisma.

Stamboekhengst

Simon werd door de NWPCS-hengstenjury in 2016 als dekhengst ingeschreven in het stamboek. Hij is een zoon van Lacy Jaffa, die maar liefst drie maal is ingeteeld op de Royal Welsh kampioen Gredington Simwnt, en de stermerrie Powys Seren (v. Waxwing Hill Billy), een volle zuster van de naar Rusland geëxporteerde Powys (NL) Sand.

Verhuurd naar Wales

Potteries Simon is voor 2019 verhuurd aan Shane Rogers van de Llanrynys stud in Wales. Ook op de Lampeter Stallion Show afgelopen weekend liet Simon zich fantastisch zien en had veel fans. Echter het resultaat viel hier tegen.

Dekhengstshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in