Ringmeesters gezocht; cursus op 8 juni

0
1132
Foto: Theo ten Brinke

Het NWPCS organiseert jaarlijks een groot aantal evenementen waaronder de Centrale Hengstenkeuring en de diverse regionale keuringen, waar weer pony’s geselecteerd worden voor de Centrale Merriekeuring.

Wij zijn als vereniging op zoek naar een groep vrijwilligers, die door onze functionarissen opgeleid willen worden tot ringmeester. Het zou mooi zijn als we een groep kunnen vormen die verspreid over het land inzetbaar is.

Ringmeester

De functie Ringmeester is een erg belangrijk rol waar goede communicatieve vaardigheden voor nodig zijn. Keuringen zijn strak georganiseerde evenementen en daar is ook discipline vereist om alles in goede banen te leiden. Je werkt nauw samen met de jury in de baan en bent aanspreekpunt voor de deelnemers.

Je kunt je aanmelden via het mailadres bestuur@nwpcs.nl

Cursus

Op 8 juni wordt er op de terreinen van Hippisch Verband Putten een cusrus georganiseerd voor toekomstige ringmeesters.

Meer info volgt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here