Diverse clinics op speciale keuringsoefendag

0
1250
keuringsoefendag

Graag nodigen wij u uit voor de keuringsoefendag op zaterdag 8 juni. Deze dag word gehouden op het terrein van het Hippisch Verband te Putten.

Jaron Flier en Rachell Fokker laten zien wat er allemaal bij komt kijken om een pony keuringsklaar te maken, zowel het toiletteren van te voren als op de dag zelf. Tevens laat Jaron zien hoe je een pony voorbrengt. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de clinic Jonge Voorbrengers.

Britse stijl

Dit jaar worden er voor het eerst rijrubrieken Britse Stijl uitgeschreven voor de merriekeuringen, het betreft hier een pilot van drie jaar. Om iedereen de kans te geven om goed voorbereid deel te kunnen nemen aan de gebruikersrubrieken, organiseren we op de oefendag ook hier clinics voor.

Het is mogelijk om voor de volgende clinics in te schrijven: Leading Rein, First Ridden en rijrubrieken Britse stijl. Deze clinics worden verzorgt door Astrid van Grootheest en Yvette Zoet.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om te komen kijken bij deze dag.

Informatie

Heeft u vragen over deze dag kunt u contact op nemen met Denise Methorst, Denise_Methorst@msn.com of via 06-24550972 (op werkdagen bereikbaar vanaf 17:00 uur)

Nadere informatie volgt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in