Sportdagen 2019: Samen met Britt Dekker op de foto

0
1114
Britt Dekker
Britt Dekker

Ook in 2019 worden er sportdagen georganiseerd. Op 25 mei vindt de Welsh Sportdag Noord plaats in het Friese Harich. De Sportdag Midden is dit jaar verdeeld over twee dagen in Putten. Sportdag Midden Mennen staat gepland op zaterdag 7 september. Sportdag Midden Dressuur & Springen is op zaterdag 21 september.

Voor dit jaar wordt er een combinatieprijs ter beschikking gesteld door de jubileumcommissie. Deze wordt verreden over beide sportdagen. De Welsh pony die over beide sportdagen de hoogste score heeft, wint de prijs! Schrijf je dus in voor beide sportdagen! Voor dressuur & springen is dat dus op 25 mei en 21 september en voor mennen is het op 25 mei en 7 september.

Bixie

Ook krijgen de deelnemers van de sportdagen een leuke attentie. Daarnaast wordt er voor de allerkleinsten de Bixie georganiseerd op zowel de Welsh Sportdag Noord als op de Sportdag Dressuur & Springen in Putten.

Britt Dekker

Ook zullen op de sportdagen bekende gasten aanwezig zijn. Zo is Britt Dekker uitgenodigd voor de Welsh Sportdag Noord en de Sportdag Dressuur en Springen op 21 september in Putten. Britt zal tijd vrij maken om met iedereen op de foto te gaan. Dit zal zijn van 12.00 – 14.00 uur. Deze tijd geldt voor beide sportdagen.

In nummer 2 van het Magazine zal verder ingegaan worden op de Sportdagen. Dus deze evenementen mag u niet missen! Schrijf u tijdig in en vergeet niet om u voor beide Sportdagen in te schrijven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here