Afdelingsvergaderingen en Ledenraadvergadering in april

0
1658
CHK 2019. Foto: Vivian Hesen
Foto: Vivian Hesen

De komende weken staan verschillende afdelingsvergaderingen en de Ledenraadvergadering gepland.

Op 30 april wordt de ledenraadvergadering gehouden op de accommodatie van het Hippisch Verband in Putten. De openbare stukken en de agenda van het openbare gedeelte van de vergadering zijn te vinden in de agenda (klik hier).

Afdeling Noord

Jouke en Anneke Dijkstra in het zonnetje gezet.

De ledenvergadering van NWPCS afdeling Noord vond gisteravond (12 april) plaats. Hier werd onder meer de Fokker van het Jaar, familie Dijkstra van Stal Oldenzijl nog eens in het zonnetje gezet.

De hele familie Dijkstra is begaan met de fokkerij van Welsh pony’s met name in de sectie A. Al jaren weet de hele familie met een grote continuïteit kwaliteitsvolle pony’s op de keuring aan te bieden. Niet alleen om mooie successen te boeken, maar ook om samen met elkaar plezier te beleven aan de mooie Welsh pony. Een verslag van de NWPCS Fokker van het Jaar 2019 staat op pagina 59 van het nieuwste Welsh Pony & Cob Magazine.

Afdelingsvergaderingen Zuid en Midden

De afdelingsvergaderingen van Zuid en Midden vinden op respectievelijk 16 en 26 april plaats. De informatie is te vinden in de agenda. Hier voor Zuid en hier voor Midden.

Klik hier voor de volledige agenda

Vacatures

In 2019 zullen er twee vacatures zijn voor ledenraadslid van afdeling Midden. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de afdelingsvoorzitter Jan Jukema (0620710350).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in