Elf hengsten naar her- en nakeuring op 9 maart in Putten – update

0
1665
86 Amalia's Joris
Foto: Wil Smeets

Laatste update: 6-3-2019

Voor de her- en nakeuring op zaterdag 9 maart bij het Hippisch Verband in Putten zijn elf hengsten ingeschreven.

Om 9 uur begint het met de nakeuring (eerste bezichtiging) van de sectie B-hengst Bronheulog Raindance, eventueel gevolgd door de veterinaire keuring en keuring op de harde bodem. Vervolgens is het de beurt aan de eerste bezichtiging en eventueel de veterinaire keuring/harde bodem van de sectie A-hengsten Singels Beekberry en Vechtzicht’s Classic Design.

Voor de nakeuring (eerste bezichtiging) van de sectie NWR is vervolgens Sloots Sir Prince aan de beurt en dan eventueel de veterinaire bezichtiging/harde bodem.

Deze hengsten worden vervolgens in de volgorde sectie B, sectie A en NWR eventueel in de tweede bezichtiging beoordeeld, samen met de daarvoor al doorverwezen B-hengsten Wolling’s Derrin, Ribbon’s Sando, de A-hengst Uiterwaarden’s Expression en de NWR-hengst Vlagberg’s Pride.

Herkeuring

Dan komen er voor de herkeuring drie NWR-hengsten in de baan voor de eerste bezichtiging. Het gaat om Amalia’s Joris, Aglaya’s Casillero en Dempsy Chicago.

Na de eerste bezichtiging volgt steeds, na eventuele doorverwijzing, een veterinaire keuring / harde bodem. De herkeuring wordt eventueel afgesloten met een tweede bezichtiging van de NWR-hengsten.

Bron: NWPCS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here