Sectie B-hengst Spring Star’s Kensington ter dekking op Stal Ribbon

0
1799
31 Spring Star's Kensington. Foto: Wil Smeets
Spring Star's Kensington. Foto: Wil Smeets

De op de afgelopen Centrale hengstenkeuring goedgekeurde en als tweede geplaatste sectie B-hengst Spring Star’s Kensington (v. Woldberg’s Vivaldi) is komend deksezoen beschikbaar bij Stal Ribbon van Richard Dekkers en Martijn de Vreeze.

De driejarige palomino werd gefokt door Erik van Lente. De moeder van Kensington is de keurmerrie Spring Star’s Kimara. Deze dochter van Eyarth Tom Tom is niet alleen zelf een kampioensmerrie, maar onder meer ook de moeder van voormalig hengstenkeuringskampioen Spring Star’s Kimro (v. Spring Star’s Jarno).

Grootmoeder van Kensington is de keurmerrie Zuudwiek’s Kimmy (Casperhof’s Freddy x Eyarth Harlequin).

Spring Star’s Kensington is eigendom van Ede en Caroline Wallays uit het Duitse Wildeshausen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in