Oldenzijlster Atlantis in 2019 beschikbaar op Stal Singelwoud

0
1511
Oldenzijlster Atlantis en Familie Dijkstra CHK 2016. Foto Vivian Hesen
Oldenzijlster Atlantis en Familie Dijkstra op de CHK 2016. Foto: Vivian Hesen

Voor het dekseizoen 2019 is de Welsh sectie A-stamboekhengst Oldenzijlster Atlantis beschikbaar op Stal Singelwoud van familie Wamelink uit Aalten.

De schimmelhengst Oldenzijlster Atlantis (v. Springbourne Charmer) werd door de huidige Fokker van het Jaar, familie Dijkstra, gefokt uit Oldenzijlster Anthia (v. Vechtzicht’s Hywel), die op haar beurt uit Rhydgwillim Angela (v. Revel Jeeves) komt.

In 2015 werd Atlantis goedgekeurd en als tweede geplaatst. In 2016 werd Atlantis op kop geplaatst. Bovendien werd hij sectiekampioen en reserve dagkampioen. Atlantis heeft al meerdere prachtige nakomelingen laten zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in