Sectie B-hengst Heidepeel’s Sydney NRPS goedgekeurd

0
2011
Heidepeel's Sydney voor de NRPS-jury.

De Welsh B-gefokte hengst Heidepeel’s Sydney (v. Equus Raspoetin) is op vrijdag 15 februari 2019 in Ermelo na twee bezichtigingen goedgekeurd en aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het NRPS. Twee jaar geleden werd de donkere vos ook al goedgekeurd voor Westfalen.

Heidepeel’s Sydney is een 1,42m metende, zesjarige zoon van Equus Raspoetin (v. Hondsrug Raspoetin) en de stermerrie Op de Heide’s Rafke (Henshof Rafaël x Rowol’s Poko). Sydney is eigendom van de fokker Stal Heidepeel in Kronenberg.

Showdag

Sydney is op de NRPS Hengstenkeuring aangewezen voor de derde bezichtiging op de hengstenshow van het NRPS op 10 maart in Ermelo. “Dit is vooral een presentatie in het geval van Sydney. De voor de derde bezichtiging aangewezen hengsten moeten tussentijds onder meer veterinair gekeurd worden en het DNA en sperma gecontroleerd. Dit is bij Sydney echter al gebeurd voor Westfalen”, zegt Bart Reinders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in