Sectie B-hengst Paralels Anne verhuurd aan Gestüt Beschenhof

0
1750
Paralels Anne CHK 2019 - Foto Vivian Hesen
Paralels Anne. Foto Vivian Hesen

Paralels Anne (v. Nilantshoeve’s Zippo) van fokker J. de Vries uit IJsselmuiden is verhuurd aan Dagmar Henschel van Gestüt Beschenhof in Duitsland. De stekelharige blonde vos werd op de afgelopen Centrale hengstenkeuring op kop geplaatst bij de elf nieuw goedgekeurde driejarige Welsh sectie B-hengsten.

Paralels Anne werd door J. de Vries gefokt uit de stermerrie Spring Star’s Aida (Casperhof’s Freddy x Den Bramel’s Rio). In maart verhuist hij naar Duitsland, waar hij zal worden klaargemaakt voor de Duitse keuring. Ook zal hij beschikbaar zijn voor de fokkerij. In oktober komt Anne weer terug naar IJsselmuiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in