Regio: Twee Utrechtse titels voor Schermeer’s Hof Jasmine

0
2552
Isabella Karajkovic met Dreamboy
Isabella Karajkovic met Dreamboy (v. Woldberg's Bart).

De Utrechtse kampioenschappen dressuur pony’s werd in twee weekenden (2, 3, 8 en 9 februari) verreden. De NWR Schermeer’s Hof Jasmine (v. Orchard Boginov) verdiende met Malou en Eline Anker respectievelijk de kampioenstitel in de klasse L1 en de reservetitel in de klasse Z1.

In de klasse Z1-DE werd Jasmine met Eline Anker reservekampioen met 68,846% in de reguliere proef en 62,875% in de kür op muziek. Een weekend eerder was de NWR-merrie met Malou Ankel al kampioen geworden in de L1-DE met 66,5%.

In de klasse Z1/Z2 categorie C was Sterre Lanphen met Aladin (v. Bekveld’s Dave) de enige deelneemster. Ze scoorde 60,074% en mag daarmee naar de Nederlandse kampioenschappen.

Derde keer op rij

In de klasse L2 categorie AB was de kampioenstitel voor Sanne Glissenaar met Riton Cupido (v. Bryn Storm). Het stel werd voor de derde keer op rij Utrechts kampioen. Met Acress Bolletje (v. Hengelhoef’s Picasso) werd Sanne bovendien reservekampioen in de M1-AB

Afgelopen weekend werd Casperhof’s Freddy op de Centrale hengstenkeuring nog postuum geëerd voor het behalen van het elitepredicaat. Het weekend ervoor werd zijn nazaat Aragon Utrechts kampioen in de L1 categorie AB met Phaffy van Tongeren met 61%

In de categorie C was het kampioenslint voor Rosanne Copier met Wandor van ‘t Nieuwe Heegt (v. Den Bramel’s Baye) met 62,5%.

Klasse B

In de klasse B categorie AB werd Jasmijn Jansen reservekampioen Cuppers Montana (v. Frisia’s Snow Wind) met 63,583%. In de categorie C was de kampioenstitel voor Isabella Karajkovic met Dreamboy (v. Woldberg’s Bart) met 68,750%.

Bekijk hier alle uitslagen B t/m M1

Bekijk hier alle uitslagen M2 t/m Z2

Het is voor de redactie onmogelijk om alle prestaties van Welshpony’s op de voet te volgen. Daarom zouden wij het fijn vinden als u ons die doorgeeft. Dat kan via Whatsapp (06-51500766) of een e-mail naar carrieredanielle@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in