Regio: Welsh-pony’s succesvol op Brabants kampioenschap

0
2094
Tess van den Hurk en Prins Beatle (Powys Sprite x Friars Morning Cloud).
Tess van den Hurk en Prins Beatle (Powys Sprite x Friars Morning Cloud).

De Brabantse kampioenschappen dressuur pony’s werden verreden op 1,2 en 3 februari. Verschillende Welsh-pony’s wisten hier een kampioenstitel te behalen.

In de gecombineerde klasse Z1/Z2 categorie C was het kampioenslint voor Axelle Eekels met Hoge Linthorst Maverick (v. Alex) met 66,078%.

Kampioen in de klasse M1 categorie DE werd Sophie van der Steen met Yellow Boy (v. Klein Roderijs Cocktail) met 71,417%. Reservekampioen in de M1/M2 categorie C werd Lynne van Erp met King (v. Woldberg’s Bart) met 69,417%.

Klasse L

In de L2 categorie DE werd Anne Teulings reservekampioen met Jonker’s Anigo (v. Highmead Duty Free) met 69,083%. In de L2 categorie C was het kampioenslint voor Naita van der Velden met Woldberg’s Tobias (v. Den Deel’s Jarno) met 69,167%.

Lara van Gaal en Den Östrik’s Nio (v. Nia Domo’s Bolero) werden kampioen in de L1-DE met 73,917%

Tess van den Hurk en Prins Beatle

De tienjarige Tess van den Hurk werd kampioen klasse L1 categorie AB met de door haarzelf ingereden Prins Beatle (v. Powys Sprite) met 69,25%. Met dezelfde schimmel werden zij en haar jongere zusje Fem (8) vorig jaar respectievelijk Hippiade-kampioen en reservekampioen in de klasse B.

Gwenn Swaanen stuurde Sarina Ks (v. Veenstra’s Promise) naar het kampioenschap in de klasse B categorie C met 70,5%. In de klasse B categorie B werd Nina Schevers reservekampioen met Loo’s Morgan (v. Boreas Zeb).

Bekijk hier alle uitslagen

Het is voor de redactie onmogelijk om alle prestaties van Welshpony’s op de voet te volgen. Daarom zouden wij het fijn vinden als u ons die doorgeeft. Dat kan via Whatsapp (06-51500766) of een e-mail naar carrieredanielle@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in