Regio: Esmee Boers met Roosendaal’s Miracle kampioen Z2-C

0
2010
Esmee Boers en Roosendaal's Miracle. Foto Wilma Frentz
Esmee Boers en Roosendaal's Miracle. Foto Wilma Frentz

Op de Noord-Hollandse kampioenschappen afgelopen weekend in Middenmeer is de 12-jarige Esmee Boers kampioen geworden in de Z2 dressuur categorie C met de Welsh B-ruin Roosendaal’s Miracle (v. Den Bramel’s Baye). De Welsh B Twist Hoeve’s Jork werd maar liefst twee keer kampioen.

Esmee en Roosendaal’s Miracle scoorden een percentage van 66,09 en werden unaniem door de beide juryleden als eerste geplaatst in de gecombineerde klasse Z1/Z2-C.

Miracle werd door Stal Roosendaal in Bennekom gefokt uit de prestatiemerrie Freedom (v. Amigo vv. Ysselvliedts Victory).

Arwen Bosman en Koningshoek Spencer (v. Leuns Veld’s Winston) werden kampioen in de 11 deelnemers tellende klasse Z1 categorie DE met 65,588%.

Orchard-vaders

In de klasse M1-DE was de kampioenstitel voor Linde Nieman met Golden Saco (v. Orchard d’Avranches). Reservekampioen in de M2-DE werd Mery-lou Moormann met Fernando B (v. Orchard Boginov) en reservekampioen in de L2-D werd Lieke Knook met Joy (v. Orchard Wildeman). De klasse L1-DE leverde de kampioenstitel op voor Maura Knipscheer met James v.d. Ponderosahoeve (v. Orchard Wildeman) en in de B-DE werd Imme Schraag reservekampioen met Cassini (v. Orchard Wildeman).

In de klasse B categorie B was het kampioenschap voor een Welsh B, namelijk Himmeren’s Goudtopaas (v. Wheemhoeve’s Robbin) onder Britt Kikkert.

Twist Hoeve’s Jork

De Welsh B Twist Hoeve’s York (v. Glansevin Graffiti) leverde een knappe prestatie door kampioen te worden op beide dagen van het Noord-Hollands regiokampioenschap ponydressuur. Op zaterdag met Nina Bontekoe in de klasse L2 categorie C en op zondag met Balou Bontekoe in de klasse M1/M2 categorie C.

Download hier alle uitslagen

Het is voor de redactie onmogelijk om alle prestaties van Welshpony’s op de voet te volgen. Daarom zouden wij het fijn vinden als u ons die doorgeeft. Dat kan via Whatsapp (06-51500766) of een e-mail naar carrieredanielle@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in