Ponyweb nieuwe sponsor voor het NWPCS

0
445
Yvette Zoet en Cor de Jong, sponsor
Yvette Zoet namens Ponyweb.eu en Cor de Jong, penningmeester van het NWPCS. Foto: Vivian Hesen

Yvette Zoet van Ponyweb en Cor de Jong, penningmeester van het NWPCS, tekenden zaterdagavond 26 januari 2019 een sponsorcontract op de nieuwjaarsreceptie van het NWPCS in Heerde.

ponyweb

Ponyweb verbindt zich voor drie jaar als sponsor aan het NWPCS.

De mensen achter Ponyweb hebben al jaren een passie voor de Welshpony. “Des te meer reden om het NWPCS een warm hart toe te dragen”, motiveert Yvette Zoet de keuze om zich als sponsor aan het stamboek te verbinden.

“We kunnen elkaar daarin zeker versterken. Samen kunnen we mensen enthousiast maken voor de Welshpony in al zijn facetten; zowel voor shows en keuringen als voor de ponysport op concoursen en wedstrijden.

Over Ponyweb

Ponyweb is gespecialiseerd in ‘pony’artikelen. Met name de spullen voor het showen; zoals keuringshoofdstellen, showbitjes, witte webhalsters, speciale kleurshampoos, kleine maten dekens, show make-up, highlighters, witmakers zoals kalkblokken, pasta, poeder en witspray’s, glansartikelen, etc.

Deskundig advies

Ponyweb voorziet haar klanten al jaren van deskundig advies wat betreft het keuringsklaar maken. Bovendien geeft ze uitleg over de showartikelen die daarvoor nodig zijn.

Deze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen. Ponyweb.eu is via e-mail, telefoon en vele social media kanalen bereikbaar voor het beantwoorden van how-to-do vragen en/of het geven van uitleg over een product.

Blij met nieuwe sponsor

“Wij als hoofdbestuur van het NWPCS zijn blij met iedere nieuwe sponsor en dus ook met Ponyweb“, aldus NWPCS-voorzitter Piet Peters. “Voor onze vereniging is het belangrijk dat we voldoende sponsorgelden binnen halen. We willen Yvette Zoet namens de leden dan ook van harte bedanken voor deze ondersteuning.”

Bron: NWPCS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here