Nostalgie: gespannen gezichten en prachtige hengsten op de CHK

2
1742
60 jaar NWPCS: rondstappen op de hengstenkeuring
De NWPCS hengstenkeuring in de vorige eeuw

Met de komende hengstenkeuring voor de deur, blikken we terug op een centrale hengstenkeuring uit het verleden. Weet u nog welk jaar dit was? En wie herkent u op de foto’s?

De gezonde spanning van de fokkers, voorbrengers, eigenaren, juryleden, publiek en organisatoren. Het is al jaren onderdeel van de Centrale Hengstenkeuring in Ermelo. Dat is te zien op de onderstaande foto’s en dat zal ook in het weekend van 8 en 9 februari weer voelbaar zijn. Vreugde en teleurstellingen gaan hand in hand. En altijd zijn er die mooie hengsten in de verschillende secties. Al jaren! Toch is er ook veel veranderd.

Lees hier over de geschiedenis van het stamboek

Jubileum

In 2019 bestaan wij 60 jaar als stamboek en dit willen wij als NWPCS uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De jubileumcommissie is druk met het opstellen en uitvoeren van een feestprogramma. Daar merkt u dit jaar zeker meer van. Op de nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag was de succesvolle aftrap van dit feestjaar.

Uw bijdrage

De redactie is benieuwd naar uw anekdotes, foto’s en/of krantenknipsels, etc. uit 60 jaar NWPCS. De mooiste bijdragen publiceren wij op onze website en/of in het magazine.

Mail uw bijdrage(n) naar redactie@nwpcs.nl

Op de nieuwjaarsreceptie was de succesvolle aftrap van dit feestjaar. Foto: Vivian Hesen

2 REACTIES

  1. Dankjewel voor dit bericht. Mocht u nog meer mooie Welsh-gerelateerde foto’s of mooie anekdotes hebben uit vroegere tijden, nemen we graag contact op. Ons e-mail adres is webredactie.nwpcs@gmail.com

    Groeten, Daniëlle Carrière

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in