Nieuwjaarsreceptie 26 januari

0
1629

Op zaterdag 26 januari wordt de Nieuwjaarsreceptie gehouden in de Keet van Heerde.

We hebben een spetterend programma voor u klaar staan vanwege het 60 jarig bestaan van ons stamboek. Op de nieuwjaarsreceptie willen we met elkaar proosten op 2019, het 60 jarig jubileum van het Welsh Stamboek!

Vanaf 17.00u bent u van harte welkom! We starten met een warm en koud buffet. Let op: in verband met het buffet, wil de organisatie graag weten hoeveel personen er komen. Voor opgave mailt u naar jubileum.nwpcs@outlook.com. U betaalt een kleine bijdrage van €7,50 voor het buffet. U kunt zich opgeven tot 20 januari. Het programma zal tot ongeveer 20.30u duren, waarna u nog kunt napraten.

Ook hebben wij een speciale gast, maar die houden we nog even geheim! Daarnaast hebben we een quiz gemaakt, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Zo zal de hoofdprijs kaartjes voor de Centrale Hengstenkeuring zijn, dagen naar keuze in te vullen. Ook aan de jeugd is gedacht. De kinderen tot 16 jaar kunnen ook meedoen aan deze kwis. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door Ponyweb.eu, waarvoor dank!

We zien u graag zaterdag 26 januari in de Keet van Heerde!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in