Uitslagen IBOP 2018

0
2577

Zaterdag 24 november j.l. was de dag van de jaarlijkse IBOP, een heel mooi aantal deelnemers maakte hun opwachting in Putten. De resultaten waren goed , zestien combinaties haalden hun IBOP certificaat en het NWPCS heeft er maar liefst zeven nieuwe keurmerries bij.
De hoogste score bij de menproeven was voor de sectie A merrie Clannenburgh Dora (v. Penwisg Picasso), zij werd voortreffelijk voorgesteld door Danielle Smit en haalde de prachtige score van 81 punten en het keurpredicaat.
Bij de pony’s onder het zadel was het hoogste aantal punten voor de NWR merrie Zandberg’s Hagar (v. Wengelo’s Ricardo sport), amazone Tryntsje Gosliga liet haar prachtig zien. De score was 80 punten.

Download hier de uitslagen van de IBOP 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in