Vraagprogramma Centrale Hengstenkeuring 2019

0
2779
hengstenkeuring

Het hoofdbestuur van het NWPCS nodigt u graag uit uw hengst – van minimaal 3 jaar of ouder en nog niet ingeschreven in het stamboek – ter inschrijving in het stamboek aan te bieden op de Centrale Hengstenkeuring (CHK) van 8 en 9 februari 2019. De CHK vindt – zoals gebruikelijk – plaats in het KNHS-centrum (Nationaal Hippisch Centrum) te Ermelo.

De aanmelding:
Deelneming staat uitsluitend open voor leden van het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek. Aanmelding van hengsten voor de CHK dient digitaal plaats te vinden. Aanmelding kan tot uiterlijk 21 december 2018 plaatsvinden. Aanmeldingen na die datum kunnen niet meer tijdig worden verwerkt en worden daarom niet geaccepteerd.

Let op: Het bestuur heeft besloten om de sluitingsdatum voor inschrijving met 10 dagen te vervroegen om zodoende de foktechnische commissie meer tijd te geven om voorbereidend werk te doen. In het vraagprogramma zoals gepubliceerd in het Welsh Pony & Cob Magazine, staat nog de oude sluitingsdatum. Maar sluitingsdatum is dus 21 december 2018!

Download hier het vraagprogramma CHK 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in