Nu aanmelden voor IBOP 2018

Nu aanmelden voor de IBOP 2018

0
4133

Op zaterdag 24 november 2018 vindt de jaarlijkse IBOP plaats bij manege “Hippisch Verband” te Putten. Hiervoor kunt u zich nu aanmelden.
Onderaan in dit bericht kunt u het aanmeldingsformulier en de proeven downloaden.

De  IBOP is een aanlegtest voor de (jongere) pony. Door middel van een eenvoudige proef wordt de aanleg van de pony voor de sport getest, dit kan onder het zadel (rijroef- en springproef) en aangespannen.

Heeft uw pony op de Centrale Merriekeuring het predicaat ‘voorlopig keur’ behaald, dan kan dit omgezet worden in het definitief keurschap mits er minimaal een B premie behaald wordt in de men- of rijproef van de IBOP.

Uiteraard kunnen alle pony’s deelnemen, en niet alleen die  het voorlopig keur predicaat hebben. De minimale leeftijd van de pony’s is 4 jaar voor de rijproef, voor pony’s die de aangespannen proef afleggen is de minimale leeftijd 3 jaar.

Download hier het aanmeldingsformulier
Download hier de rijproef
Download hier de springproef
Download hier de menproef2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in