Dagkampioenschap CMK is voor de sectie B, Oostdijk´s Dancing Queen de beste!

0
1340
Nationaal dagkampioene 2018: Oostdijk's Dancing Queen

Het dagkampioenschap van de centrale merriekeuring 2018 ging naar een vertegenwoordiger uit de sectie B: de vierjarige merrie Oostdijk’Dancing Queen, een prachtige valkkleurige dochter van de Royal Welsh winnaar Stougjeshoeve Escudo uit de voorlopig keur merrie Oostdijk’s Dancing Delyth.  Gefokt door J. de Kever-Pankow uit Ossenisse en in eigendom van C. van Keulen uit Drunen.  Dancing Queen schitterde aan het eind van de dag nog net zo mooi als tijdens de 1e presentatie in de ochtend en de mooie sjerp en beker waren welverdiend! Onnodig te zeggen dat zij ook nog naar huis ging met het sterpredicaat.

Als reserve dagkampioene mocht de (ook) kersverse stermerrie Hulst Curiosa uit de sectie NWR zich opstellen.  Deze mooie driejarige is een dochter van de sporthengst Coelenhage’s Purioso en heeft als moeder Campsterhoven’s Esmee, fokker/eigenaar is de familie H. Hulst uit Staphorst.

Proficiat!!

De uitslagenlijst van de CMK is gecontroleerd door het stamboekkantoor en daarmee nu definitief vastgesteld.

Download hier de uitslagenlijst CMK Putten 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here