Piet Peters aan de slag als interim directeur KWPN

0
3277

Geachte leden,
Met ingang van aanstaande maandag gaat de voorzitter van ons Hoofdbestuur Piet Peters vanuit zijn eigen bedrijf als Interim directeur aan de slag bij het KWPN.
Aangezien er geen zakelijke verbindingen zijn tussen het NWPCS en het KWPN, is het geen probleem om ook als voorzitter van ons stamboek aan te blijven.

Om u optimaal te informeren vindt u hieronder het persbericht dat hedenavond door het KWPN verspreid wordt.

Persbericht

Piet Peters aan de slag als interim directeur KWPN

Maandag 6 augustus a.s. start Piet Peters als interim directeur bij het KWPN. Hij zal circa vier dagen per week leiding geven aan het KWPN-kantoor. Het Algemeen Bestuur beraadt zich over de toekomstige invulling van de directie, maar is van mening met Piet Peters in de tussentijd een zeer ervaren bestuurder in huis te halen.

Piet Peters heeft sinds 2015 zijn eigen bedrijf voor coaching- en interim-opdrachten. Als gecertificeerd coach is hij gespecialiseerd in uiteenlopende vraagstukken en met zijn adequate advisering heeft hij tal van organisaties ondersteund. Daarvoor was hij 35 jaar werkzaam bij Rabobank Nederland, onder meer als Statutair Directeur Bedrijven en –Commercie. Peters is een bekende in de hippische sector: hij is voorzitter van het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek en fokte in het verleden meerdere KWPN-paarden.

“Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers aan de slag te gaan om het KWPN-kantoor goed draaiende te houden. Samen de schouders eronder zetten, zodat alles zo vloeiend mogelijk verloopt voor de KWPN-leden. Dat is het doel.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in