Afdeling Midden kijkt terug op mooie regionale keuring in Heteren

0
2438
Shamrock Close Call, de dagkampioen van Heteren in 2018

De organisatie kijkt met tevredenheid terug op de regionale keuring in Heteren op 21 juli j.l. . Misschien  niet de grootste keuring die afdeling Midden heeft mogen organiseren, maar wel een hele mooie en goed lopende keuring.
Het dagkampioenschap ging naar de achtjarige sectie A stermerrie Shamrock Close Call, van de hengst Shamrocklake Royal Heart-Beat uit de voorlopig keurmerrie Springbourne Cleo.  De merrie is gefokt door H. Leeuwenhaag uit Rossum en in eigendom van J.A.G. Lambers uit Nederweert.
Als reserve dagkampioene mocht zich opstellen de tweejarige sectie B merrie Rondo’s Pretty Lady, van de hengst Nilantshoeve’s Zippo uit de voorlopig keurmerrie Kenwoods Perdita. Fokker/eigenaar is J. Flier uit IJsselmuiden

De controle door het stamboekkantoor heeft plaatsgevonden en daarmee is onderstaande uitslagenlijst definitief.

Download hier de uitslagenlijst Heteren 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in