Shore Brooks Hawaï dagkampioene in Assen

0
2288
Shore Brooks Hawaï

De vierjarige sectie A merrie Shore Brooks Hawaï werd zaterdag 7 juli uitgeroepen tot dagkampioene van de regionale keuring in Assen. Deze mooie merrie is een dochter van Spoorzicht’s Hilfiger uit de voorlopig keur merrie Shore Brooks Heaven. Fokker/eigenaar is de familie Nijkerken  uit Enschede.

De eenjarige sectie B merrie Maarlen’s Resa van fokker/eigenaar J. Plender uit IJsselmuiden mocht zich als reserve dagkampioene opstellen. Zij is van de hengst Rondo’s Burberry uit de voorlopig keur merrie Linde Hoeve’s Romy.

De uitslagenlijst is gecontroleerd door het stamboekkantoor en na een kleine correctie definitief vastgesteld.

Download hier de uitslagenlijst Assen 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in