Sportdag Noord

0
2667
sportdag noord

Zaterdag 26 mei werd alweer de 4e editie georganiseerd van de Welsh Sportdag Noord. Dit jaar op het prachtige terrein van manege Gaasterland in Harich. Met ruim 400 starts was het weer een gezellige drukte. Vanwege het grote aantal deelnemers  lagen er 8 dressuurbanen klaar, kon er gesprongen worden, was er bixie, mennen dressuur en vaardigheid en werd de wederom populaire rubriek Bestgaande rijpony verreden. Klein en groot, van sectie A tot D en NWR, alles deed mee in de verschillende disciplines. Naast de geldprijzen konden de deelnemers geweldige extra prijzen winnen, veelal beschikbaar gesteld door sponsoren.

Net als voorgaande jaren werden er 3 allround kampioenen gehuldigd. De kleine maat ging naar Yelin Kayalar met Taggerty, de grote maat naar Kristin van Bijleveld met Paco Rabanne en de allround menkampioen werd Ellen Wijdenes met Wrentnall Red Fox.

De kür op muziek was een nieuwe rubriek. 15 deelnemers hadden voor deze gelegenheid een prachtige kür in elkaar gezet. Door de kür te combineren met de scores van de dressuur eerder die dag, won uiteindelijk Anna Siemersma met Horses2fly Coco Chanel de nieuwe titel ‘Dressuurbelofte’.

In nummer 3 van het Welsh Pony & Cob Magazine kunt u nog meer lezen over deze mooie dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in