Hengstenboek

0
2494

Met ingang van vandaag is ons NWPCS Hengstenboek, dat wij al jarenlang met veel plezier als naslagwerk voor onze leden laten drukken, ook op deze website beschikbaar.

De aanvulling jaargang 2018 is gereed en zal de komende maanden gedrukt worden. U kunt voor 30-6-2018 per email uw bestelling bij NWPCS@groenned.nldoorgeven. Op basis van het aantal bestellingen wordt de bestelling bij de drukker geplaatst.

De huidige online versie NWPCS Hengstenboek  is een startversie, waarbij wij gestreefd hebben naar een voor nu meest haalbare kwaliteit. In de toekomst willen wij het totale NWPCS goedgekeurde hengstenbestand aanbieden via een nieuw te ontwikkelen “Dekhengstenshop”.

Om onze Hengstenbestand actueel te houden vragen wij u om aan het stamboekkantoor alle mutaties (ook verhuur) per mail kenbaar te maken. De huidige lijst is van 2017 en wordt geactualiseerd op basis van de beschikbare informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in