Nederlands Succes Overseas

0
2114

Afgelopen weekend was de EASTERN WELSH SPRING MEDAL SHOW in Norwich.
Nederlands succes hier voor de drie jarige merrie DeWeijerds Hailey (Springbourne Capricorn x De Weyerds Hunique) f/e Jacorine Schutte en Willard Leeuwis, ze behaalde hier een eerste plaatst, werd Overall A Champion en Overall Reserve Supreme Youngstock. En won daarbij een Bronze Medal.

Tevens succes voor Selehems Ca Ching (Shamrocklake Lord Caernarfon x Gilfach Queen Of Hearts) f/e Davy Wormgoor, de drie jarige merrie behaalde op de Borders WPCS Spring Show een eerste plek, de titel Section A Champion, Supreme Youngstock Champion en als kers op de taart Reserve Supreme.

Heeft u ook wat voor de webnieuws redactie mail gerust naar redactie@nwpcs.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in