Moederdag rit op 13 mei!

0
1904

De NWPCS nodigt haar leden van harte uit om deel te nemen aan een gezellig evenement op moederdag!
Zowel voor de heel jonge ruiters als voor de gevorderde ruiters en voor de menners zet manege Voorst in Klarenbeek mooie routes voor ons uit voor een tocht met onze pony’s in de prachtige omgeving van de manege.
Voor de jonge kinderen is er een kortere rit waarbij een begeleider naast de pony mee kan lopen. De gevorderde ruiters en de menners maken een tocht van 2,5 uur. Bij alle groepen gaat er een begeleider mee van de manege om de route voor te rijden.
Na afloop van de rit zijn we van harte welkom voor een heerlijke lunch in de sfeervolle kantine van de manege. De accommodatie biedt voldoende parkeergelegenheid voor auto’s met trailers en vrachtwagens.
Informatie over de aanvangstijden volgt binnenkort op de website. Manege Voorst is nabij de A1 gelegen en daardoor goed bereikbaar.
Kosten per deelnemer bedragen € 14,50 per persoon. Inschrijven via astrid@horsesinhands.nl. Daarbij aangeven met welke groep je wil meerijden: jongere kinderen/beginners; gevorderden of menners. Uiterste inschrijfdatum: 1 mei a.s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in