Her en nakeuring

0
2962

Zaterdag 10 maart stond de her en nakeuring op de agenda. Tijdens de her en nakeuring die gehouden werd bij het Hippische Verband te Putten waren drie deelnemers aanwezig.

Nakeuring

Dit jaar een hengst aangemeld voor de nakeuring namelijk de drie jarige sectie C hengst Brieryhill Magic Reem (Donys Rees x Poundy Druid) e. J & D Epema. Deze hengst werd doorwezen naar de tweede bezichtiging en kreeg later op de ochtend groen licht als goedgekeurde hengst.

Herkeuring

Voor de herkeuring zagen we twee sectie NWR hengsten in de baan verschijnen. Namelijke Beauty W en Getswerder’s Diablo. Voor de laatste genoemde viel in de eerste bezichtiging al het doek. Maar Beauty W(Orchard Boginov x Sjapoer) f/e van Winkoop en E. A.B.P Jurrius deed zijn naam eer aan. Er kreeg verdiend de uitnodiging voor het verrichtingsonderzoek.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in