Oproep opleiding paardenconsulent

1
3159

OPROEP voor geïnteresseerden in cursus Paarden paspoort consulent.

Wij doen een oproep aan degenen die de cursus Paarden paspoort consulent zou willen volgen. Wij hopen op minimaal twee personen.

Als Hoofdbestuur houden wij ons het recht voor om voorkeur te geven aan kandidaten die passen in een optimale spreiding over ons land van de huidige Paarden paspoort consulenten binnen onze vereniging.

Bent u geïnteresseerd of wilt u nadere informatie, dan graag vóór 3 maart a.s. contact opnemen met Johan Coes, bestuurslid fokkerijzaken, door middel van mail jh.coes@gmail.com en/of telefoneren naar 06 10036842.

1 REACTIE

  1. Hebben jullie inmiddels een paspoortconsulent? Ik ben sinds 2011 actief als consulent. Ik was verbonden aan het ics stamboek tot 17 september en sinds 17 september verbonden aan het NsvT. Ik kom als zadelmaker in het gebied Brabant, Utrecht, zuid Gelderland en Zuid Holland. Mocht u van mijn diensten gebruik willen maken, dan verneem ik graag uw voorwaarden? Met vriendelijke groet Anouk Verlouw paspoort consulent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here