Nieuwjaarsreceptie groot succes

0
2774

Op vrijdag 19 januari stond de nieuwjaarsreceptie op de agenda.
Een van de evenementen die gemist werd door onze leden op de agenda.

Het is eind 2017 als het hoofdbestuur goedkeuring geeft om de nieuwjaarsreceptie weer nieuw leven in te blazen.

Deze receptie vondt plaatst in de Keet van Heerde.
Piet Peters onze voorzitter opende de avond met een toespraak. Tijdens deze toespraak nam hij de aanwezige leden een terugblik op het jaar 2017.

Na deze toespraak werd de microfoon aan Denise Methorst overgedragen voor de live presentatie van de nieuwe website van het NWPCS. Na de lancering werd er ook een presentatie gehouden over NWPCS 2.0 met de onderdelen die in maart volgen op onze website.

Em toen de huldiging van de vrijwilliger van het jaar 2017. Deze prijs gaat in 2017 naar Henk Beudel. Een vrijwilliger die we niet willen missen binnen ons stamboek. Zonder Henk Beudel zouden onze evenementen niet zo goed georganiseerd zijn.

En als afsluiting de gezellige kennis quiz onder leiding van onze quizmaster Elbert Koelewijn met in de jury Marjolein Neuteboom, Yvette Zoet en Denise Methorst. Naar een spannende strijd is de overwinning naar team geel gegaan.

Kort samen gevat een hele gezellige avond dat in 2019 weer terugkeert op de agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in