Alle hengsten goedgekeurd tijdens het verrichtingsonderzoek examen

0
5210

Vrijdag 12 en zaterdag 13 januari stond in tekenen van het verrichtingsonderzoek examen van de jaargang die in 2017 waren aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

De titel verrichtingstopper gaat dit jaar naar de hengst Nieuwmoed’s Mister Right (v. Orchard Red Prince). Ook de andere NWR hengsten Westerhuis Cupido (v. Steerwolde’s VIP), Castenrayseweg Charmeur (v. Vlagberg’s Carway), Oostings Alexander (v. Pippin’s Pride AT) en Vlagberg’s Bowden (v. Heitrak’s Marvin) hebben het onderzoek succesvol afgesloten. De hengst Coelenhage’ Happy Hour (v. King William) die vrijwillig aan het onderzoek meedeed geslaagd met een mooie cijferlijst. Dan blijft er nog een hengst over en dat is Coelenhage’s Amor (v. Fleuramo’s Justin) heeft reeds het verrichtingsonderzoek succesvol afgelegd in Duitsland en enkel de karakter en staltest hoeven volgen. Ook deze hengst is daarvoor geslaagd.

Foto’s zijn gemaakt door Vivian Hesen

Klik op de link voor de resultaten verrichtingsonderzoek examen 2017
Castenrayseweg Charmeur
Coelenhages Amor
Coelenhages Happy Hour
Nieuwmoeds Mr Right
Oosting Alexander
Vlagbergs Bowden
Westerhuis Cupido

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in