Enquete vanuit Pr Commissie

0
1490

Beste leden van het NWPCS,Wij zijn vier studenten Communicatie van Hogeschool Windesheim en zijn door de pr-commissie gevraagd een onderzoek uit te voeren naar hun communicatiemiddelen. Aangezien wij graag uw mening hierover willen horen, willen wij u vragen om onderstaande enquête in te vullen. Dit kost slechts een paar minuten en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Aan de hand van o.a. deze resultaten, schrijven wij een communicatieadvies. Dit advies gaat gebruikt worden in de pr-commissie en wordt voorgelegd aan het hoofdbestuur, afdelingsbesturen en de ledenraad. Ook wordt er een artikel over dit onderzoek gepubliceerd, waar u de belangrijkste resultaten uit het onderzoek kunt teruglezen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

https://docs.google.com/forms/d/1Xy8Fz0q5RD1pwL7rfG2xdIqvBNWy8z0H0l9Smg9K4Fc

Met vriendelijke groet,

Jasmijn Veldhuizen

Marith Vonder

Romy Hazelaar

Sanne Timmerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in