Internationale show 2017

0
1480

In 2017 staat de Internationale Show weer op het programma. Dit initiatief is opgezet door een groep enthousiaste fokkers die ervoor gezorgd heeft dit mooie evenement te laten terugkeren naar Nederland. Dit jaar staat de Internationale Show op zaterdag 12 augustus op het programma, en vindt plaats op het KNHS Centrum in Ermelo. Ook het interim-bestuur van het NWPCS steunt dit geweldige initiatief en hoopt op op een geweldige show zoals in 2009. En niet alleen in 2009, ook in 2015 in Denemarken was het een Nederland Feestje. Kortom we zijn blij te melden dat de Internationale Show van 2017 in Nederland wordt gehouden. Doe ook mee! Maar voor een top show heb je niet enkel de organisatie nodig maar hebben wij ook onze leden nodig om een mooie show te maken. We hopen op een show met volle rubrieken en daarvoor hebben wij u nodig. De Internationale Show is voor Jong en Oud, de fokkers en de sportmensen. Het is mogelijk om deel te nemen aan verschillende rubrieken. Op de ledendag die op 26 mei georganiseerd werd is er volop aandacht voor showen. Voor de kinderen werd er een clinic georganiseerd voor jonge voorbrengers. Inschrijven Inschrijven is tot 10 juni mogelijk via het stamboek- kantoor. Heeft u een NWR dan moet deze pony inge- schreven worden onder Part Breds. Meer informatie is te vinden via www.internationalshow2017.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in