Horse Event

WAT IS HORSE EVENT

Horse Event is het grootste educatieve paardenevenement van de Benelux waar je kennis maakt met alle hippische disciplines. Fokkerij en sport. Van springen tot mennen en van dressuur tot Natural Horsemanship.

Er wordt in drie dagen een zeer gevarieerd programma met nationale en internationale grootheden aangeboden. In het gezellige promodorp met maar liefst 200 pagode tenten kom je alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen op paardengebied. Horse Event wordt sinds 2015 georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en trekt ruim 35.000 bezoekers.

De organisatie van Horse Event is in handen van Academy Bartels en is een uitgelezen mogelijkheid om ons stamboek te presenteren. Met een grote schare vrijwilligers bemannen we een stand en vullen een zeer gevarieerd programma in. We beschikken over twee naastgelegen stallen en de pony’s in de stallen zijn grote publiekstrekkers.

Dagelijks is het stamboek op diverse momenten en in verschillende pistes vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld in de fokkerijwereld met een dressuur clinc. In de Bit hoofdpiste door middel van deelname aan het rassenshow. Of door middel van een pas de deux of een kür op muziek. In het rassendefile wordt de oorsprong, inzet en veelzijdigheid van het ras getoond. En op het outdoor terrein is er ruim aandacht voor de mensport door middel van shows en clinic´s.

HORSE EVENT

Een uitgelezen evenement om de oorsprong, fokkerij, inzet en veelzijdigheid van het Welsh ras te tonen.

HORSE EVENT 2016

HORSE EVENT 2015