Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Welsh Fokdag De Kanaalstreek

juli 13 @ 10:00

Welsh Fokdag De Kanaalstreek

Tentoonstellingsvereniging Het Zuidenveld organiseert, in samenwerking met Welspony fokvereniging “De Kanaalstreek”, op zaterdag 13 juli 2019 een Welsh Fokdag. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden in Zweeloo en hierbij nodigen wij graag alle welshliefhebbers uit om deel te nemen.

Deelname aan de Fokdag staat open voor alle officieel geregistreerde welshpony merries en/of veulens. Je hoeft geen lid te zijn van onze fokvereniging of van een stamboek. Het is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om een keer aan een fokdag c.q. keuring deel te nemen.

Aanmelden voor deze leuke en gezellige dag kan door dit formulier in te vullen en te mailen naar welshkanaalstreek@gmail.com voor 31 mei 2019. Per post kan de aanmelding verstuurd worden naar Fokvereniging “De Kanaalstreek, Greveling 55, 9654 PN Annerveenschekanaal.

Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met Alfred Askes, 06-27065624 of Alwin Smit, 06-53190363 of een e-mail gestuurd worden naar bovengenoemd e-mailadres.

Klik hier voor het aanmeldformulier en meer informatie

Gegevens

Datum:
juli 13
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Organisator

Fokvereniging De Kanaalstreek

Locatie

Zweeloo