Vacature: Foktechnische Commissie (FTC) Rasfokkerij

0
684
vacature

Binnen de Foktechnische Commissie (FTC) Rasfokkerij ontstaat een vacature.

Wie zoeken wij?

Als lid van de FTC Rasfokkerij dient u een brede kennis te bezitten van de fokkerij m.b.t. de sectie A, B, C en D. Van u wordt verwacht dat u kennis heeft van bloedlijnen en van het gehanteerde fokplan binnen deze secties. We zoeken iemand die zijn breedste kennis heeft in de sectie B fokkerij.

Wij zoeken een teamspeler die bereid is zich flexibel op stellen om met de andere leden binnen de FTC een adviserende rol richting het hoofdbestuur en het jurykorps te vervullen. Ook zult u goed naar de leden moeten luisteren en hun wensen, daar waar mogelijk, bespreekbaar maken.

Functie-eisen

  • Kennis van de rasfokkerij
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Flexibele inzet
  • Creativiteit en gevoel voor humor en een positieve instelling
  • Toekomstgerichte denker

Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij Rhodé van Praat, lid hoofdbestuur fokkerijzaken en sport rasfokkerij bestuur@nwpcs.nl .

Solliciteren kan tot en met 31 maart 2021 bij bovenstaand bestuurslid.