Juryopstelling CHK 2021

0
842
Juryleden CHK 2019. Foto Vivian Hesen
Foto: Vivian Hesen

De juryopstelling voor de Centrale Hengstenkeuring (CHK) 2021 is bekend.

NWRElbert KoelewijnChantal ElzingaMascha Reijs
WPBRElbert KoelewijnJan van BeekMascha Reijs
Sectie AElbert KoelewijnDick ValkLennard Zoet
Sectie BElbert KoelewijnFred VenhuizenBerry Bakker
Secties C/DElbert KoelewijnBerry BakkerLennard Zoet

Onder voorbehoud zullen de juryleden Edwin Langevoort en Marjolein van den Bosch op de harde bodem keuren. Omdat de voorbereidingen voor de CHK 2021 nog in volle gang zijn is dit nog niet niet zeker

Ook word er hard nagedacht over hoe we, zonder publiek, er toch zorg voor kunnen dragen dat de aangeboden hengsten voor de verkoop aangeboden kunnen worden. Zodra er meer duidelijk hieromtrent is zullen we dat direct via de website communiceren.

In het programma van de hengstenkeuring zullen, zoals reeds eerder aangegeven, ten opzichte van andere jaren wel de nodige wijzigingen zijn. Er zijn rubrieken voor nieuw te keuren hengsten en rubrieken voor hengsten die zich na goedkeuring moeten presenteren voor definitieve goedkeuring. Alle andere rubrieken zoals voor oudere, reeds eerder goedgekeurde hengsten en de zadelrubrieken komen deze editie te vervallen en er zal geen kampioenskeuring plaatsvinden.

Komende week verwachten we het vraagprogramma klaar te hebben zodat u uw hengst(en) via ‘mijnWelsh‘ in kunt gaan schrijven voor de CHK 2021.

Het bestuur