Vacature Foktechnische Commissie (FTC) Rasfokkerij

0
1334
join our team

Binnen de Foktechnische Commissie (FTC) Rasfokkerij ontstaat een vacature.

Wie zoeken wij?

Als lid van de FTC Rasfokkerij dient u een brede kennis te bezitten van de fokkerij m.b.t. de sectie A, B, C en D van u word verwacht dat u kennis heeft van bloedlijnen en van het gehanteerde fokplan binnen deze secties. We zoeken iemand die zijn breedste kennis heeft in de sectie A fokkerij.

Wij zoeken een teamplayer die bereid is zich flexibel op stellen om met de andere leden binnen de FTC een adviserende rol richting het hoofdbestuur te vervullen, ook zult u goed naar de leden moeten luisteren en hun wensen, daar waar mogelijk, bespreekbaar maken.

Functie-eisen

  • Kennis van de rasfokkerij
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Flexibele inzet
  • Toekomstgerichte denker

Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij Rhodé van Praat, lid hoofdbestuur fokkerijzaken en sport rasfokkerij bestuur@nwpcs.nl . Solliciteren kan tot en met 31 januari 2020 bij bovenstaand bestuurslid.