Vacature lid FTC NWR/WPBR

0
3064
v.l.n.r. HB Rhodé van Praat, FTC lid Aniek Rolf, Henk Ebbers, HB Louis Roeters, FTC lid Katja Bleeker, Johan van Drie

Binnen de Foktechnische Commissie (FTC) NWR/WPBR ontstaat na natuurlijk verloop een vacature.

Wie zoeken wij?

Als lid van de FTC NWR/WPBR dient u een brede kennis te bezitten van de fokkerij m.b.t. de NWR en WPBR, van u word verwacht dat u kennis heeft van bloedlijnen en van het gehanteerde fok plan binnen deze fokkerij.

Wij zoeken een teamplayer die bereid is zich flexibel op stellen om met de andere leden binnen de FTC een adviserende rol richting het hoofdbestuur te vervullen, ook zult u goed naar de leden moeten luisteren en hun wensen, daar waar mogelijk, bespreekbaar maken.

Functie-eisen

  • Kennis van de fokkerij
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Flexibele inzet
  • Toekomstgerichte denker

Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij Louis Roeters, lid hoofdbestuur fokkerijzaken en sport NWR/WPBR (louis@isobakker.nl). Solliciteren kan binnen 30 dagen na publicatie op de website bij bovenstaand bestuurslid.