2de editie Welsh Select Sale & Youngstock Show

0
1081

Namens de stichting Wels select sale & Youngstock show willen wij u van harte uitnodigen voor de 2de editie van ons Welsh evenement. Na een geslaagde eerste editie organiseren wij dit jaar opnieuw een Youngstock show en aansluitend de Welsh select sale. Deze dag vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2018 op de prachtige locatie van de Nieuwe Heuvel in Lunteren. De stichting biedt hierbij de mogelijkheid om de koper en verkoper bij elkaar te brengen, en tevens een sociale gelegenheid na het keuringsseizoen.

Youngstock Show
In de ochtend zal er weer een Youngstock show georganiseerd worden. De juryleden zijn Hannah en Ellie Owens van de Cascob stud uit Wales. Het volledige vraagprogramma staat op onze website gepubliceerd. Inschrijven is mogelijk digitaal tot zondag 23 september 2018 223.30 uur.

Welsh Select Sale
Rond 13.30 uur in de middag start de 2de editie van het Welsh select sale. De inschrijving is open voor alle Welshpony’s die zijn ingeschreven bij een erkend stamboek. De veiling is zowel geschikt voor fokkers als gebruikers van Welsh pony’s. De veiling pony’s worden gepubliceerd en gepromoot op onze website en facebook pagina. Inschrijving van pony’s voor de veiling kan plaats vinden tot uiterlijk zondag 23 september 2018.

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor dit evenement en zien wij u graag op 6 oktober 2018, manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren, Nederland.

Meer informatie is terug te vinden op www.welshselectsale.nl of info@welshselectsale.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here