Welsh Cup 2018

0
3621

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de Welsh Cup. De voorronden zijn tijdens de regionale keuringen

  • 30 juni (Putten)
  • 14 juli (Sevenum)
  • 28 juli (Tolbert)
  • 4 augustus (Hellendoorn)

De wedstrijden staan open voor combinaties die rijden met een geregistreerde Welsh pony en men hoeft geen lid te zijn van het stamboek.

U kunt zich aanmelden via Mijn KNHS.

De voorselecties worden georganiseerd volgens de officiële reglementen van de KNHS en tellen dus mee voor winstpunten. Deelnemers kunnen starten in de dressuurrubrieken B t/m Z2.

Per selectiewedstrijd dient u in te schrijven voor twee dressuurproeven indien u voor de finale in aanmerking wilt komen.

De dressuurproeven van de desbetreffende maand zullen worden verreden.

Het kan voorkomen dat een bepaalde klasse en/of categorie volgens de regels van de KNHS in handicap wordt verreden .

Men kan starten op alle vier de selectiewedstrijden, gehouden op onze regionale keuringen . Een combinatie wordt éénmaal  aangewezen voor de finale, bent u al eerder geplaatst voor de finale dan wordt de volgende geplaatste combinatie aangewezen (mits voldaan aan de norm)

Het inschrijfgeld bedraagt voor pony en volwassen ruiters € 8,00  per proef.

Het inschrijfgeld moet op de wedstrijddag zelf contant worden voldaan

Afvaardiging:

De afvaardiging voor een finaleplaats wordt berekend naar één op de vier combinaties in de desbetreffende klasse . Diegenen met de minste plaatsingspunten over beide proeven en diegenen die voldoen aan de norm van minimaal 60% komen in aanmerking voor een finaleplaats en bij ex aequo uitslag is de eerste proef doorslaggevend .

Men moet minimaal 60% over één van de twee tellende proeven hebben behaald, dit geldt ook voor diegenen die reserve ( mits  voldaan aan de norm) staan om in de finale te komen.

Na de selectiewedstrijd zullen de uitslagen, de afgevaardigden en diegenen die reserve staan voor de finale bekend gemaakt worden op www.startlijsten.nl.

Finale:

De finale zal verreden worden op 15 sept. tijdens de sportdag.

In de finale rijden alle geselecteerde combinaties een proef (de eerste proef van de maand) en deze proef wordt beoordeeld door twee juryleden.

Bij de pony’s zal er per Klasse (B,L,M en Z) een kleine en een grote maat Welsh Cup kampioen zijn.

Bij de volwassenen is er een winnaar, in deze rubriek rijden alle klassen tegen elkaar.

De prijsuitreiking zal te paard zijn met een verdiende ereronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here