Welsh select sale

0
1575

Nieuwe opzet van de NWPCS veiling 2017

Welsh select sale

In samenwerking met het NWPCS heeft een enthousiaste groep vrijwilligers de organisatie van de veiling opgepakt. Dit geheel vernieuwde concept bied de mogelijkheid om de koper en verkoper bij elkaar te brengen, en tevens een sociale gelegenheid is na het keuringsseizoen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017 op een nieuwe locatie namelijk manege de Nieuwe Heuvel te Lunteren. De Welsh select sale is opengesteld voor zowel leden van het NWPCS als niet leden. De veiling is zowel geschikt voor fokkers als gebruikers van Welsh pony’s.

Youngstock show

In de ochtend zal er weer een Youngstock show georganiseerd worden. Wat nieuw is dit jaar zijn de gebruiksrubrieken en young handlers. De juryleden zijn Justin Davies en Heidi Bennett van de Popsters stud uit Wales. Het volledige vraagprogramma is terug te vinden op de website. Inschrijven is mogelijk tot 24 september 2017.

In het begin van de middag start de eerste editie van het Welsh select sale. De inschrijving is open voor alle Welshpony’s die zijn ingeschreven bij een erkend stamboek. De veiling pony’s worden gepubliceerd en gepromoot op onze website en facebook pagina. Inschrijving van pony’s voor de veiling kan plaats vinden tot uiterlijk 17 september 2017.

Meer informatie is terug te vinden op www.welshselectsale.nl of info@welshselectsale.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here