Wijzigingen Jurycorps

0
589

Wijzigingen jurycorps

Op maandag 10 oktober 2016 is in de besloten vergadering van de Ledenraad de samenstelling van het jurycorps aan de orde geweest.

Medio 2016 heeft mevr. Schilthuis aangegeven dat zij niet meer beschikbaar is en in september hebben de heren Goumans, van der Goor en Rutten aangegeven dat zij eind 2016 zullen terugtreden als jurylid.

Dit is een gevoelige aderlating voor het NWPCS. Gezien de langdurige staat van dienst van Peter Goumans (32 jaar jurylid, waarvan 15 jaar als voorzitter van het jurycorps) en Jos van der Goor (40 jaar jurylid) door alle secties van ons stamboek heen maar ook gezien de brede achtergrond van Jan Rutten in de sport en Janneke Schilthuis in de rasfokkerij zullen wij hen node missen. Wij danken hen allen voor hun geweldige inzet voor het NWPCS en gedreven bijdrage aan het bereiken van een hoge kwaliteit van onze pony’s.

De Ledenraad heeft 10 oktober in kleine kring reeds grote waardering voor de vertrekkende juryleden uitgesproken en begrepen dat het bestuur de opleiding van nieuwe juryleden heeft opgestart. Tevens is aan de orde geweest de benoeming van de voorzitter van het jurycorps. Unaniem is de voordracht van de heer Koelewijn voor deze functie door de Ledenraad gesteund.

Wij wensen Elbert Koelewijn veel succes in deze functie.

Gert Wensvoort, voorzitter Ledenraad NWPCS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here