Samengevat; Horse Event 2015, Groot succes!

11 september 2015. Eerste dag Horse Event, "GROOT SUCCES!"

Annelotte Felix en Anouk Strikkers hebben in de piste van de fokkerijwereld een mooie clinic verreden. Annelotte met Night and Day (Wengelo's Nelson) en Anouk met Black Jack DVB (Hagelkruis Valentijn). 
Instructrice Mara de Vries van stal Dressuurstal Van Baalen heeft de amazones goed aan het werk gezet. Later op de dag hebben de dames in de BIT hoofdpiste een "Pas de Deux" verreden onder grote publieke belangstelling. Onze complimenten!

Naast de pagodetent van het stamboek zijn er twee stallen met uitloop. De pony's in de stallen zijn de grote trekkers van de stand van het stamboek. Er wordt wat "afgeknuffeld" en gefotografeerd!
Tijdens het uitgebreide rassendefilé stal het fraaie veulen (Flydon Wyn) van de welsh A merrie (Nerwyn Cadno) de show.

De andere stal wordt gevuld door de 3 jarige Welsh part bred merrie Turfhorst Thalita (Orchard Fendt)

Met dank aan Jan de Boer is er op verschillende momenten van de dag de veelzijdigheid van de Welsh pony gedemonstreerd. Met nadruk op het unieke karakter (van knuffel pony tot sportpony) van dit fraaie ras.

Resultaat van de eerste dag. Meerdere inschrijvingen van nieuwe leden! Met dank aan alle vrijwilligers.

 

12 september 2015. Tweede dag Horse Event, Wederom goede dag.

Bram Chardon en Bas van der Linden hebben in de outdoorpiste samen een clinic gegeven. Daarna was het in de NWPCS stand een handtekening sessie met Bram, de eerste poster ging naar welsh fokker Willy van Keulen. In de piste van de fokkerijwereld was het de beurt aan Marten Luiten met Goldwins hoeve's Valentina onder begeleiding van Christa Larmoyeur. Tijdens de rassenshow konden we nog genieten van een Kur op Muziek van Marte. Uiteraard mochten de super pony's van stal Turfhorst niet ontbreken.

 

13 september 2015. Derde dag Horse Event 

Ava Eden en mama ANKY van GRUNSVEN enthousiast nieuw lid van ons stamboek.

De slogan “NWPCS, het leukste familiestamboek van Nederland!” heeft geresulteerd in een groot aantal nieuwe leden. Daarnaast hebben de dagelijkse shows, demonstraties en clinics met o.a. Jan de Boer, Bram Chardon en Christa Larmoyeur zeer goed uitgepakt. Een geweldige promotie voor de veelzijdigheid van de Welsh pony.
Hoge Linthorst Brighton heeft met Ava Eden en broer Yannick in de grote Amalia hal onder toeziend oog van een grote schare bezoekers een fraaie clinic gegeven. Aansluitend een fotoreportage en smiddags kwam de familie op bezoek om zich in te schrijven.
Marten Luiten heeft opnieuw een fraaie kür op muziek in de BIT hoofdpiste verreden en samen met Christa Larmoyeur een geslaagde clinic gegeven.
Turfhorst Stud verzorgde alle dagen het rassen defilé en aansluitend hebben Cor Veldhoen en Sharon van Dijk op het terras naast de VIP tribune een uitgebreide toiletteer clinic verzorgd.
Op het Outdoor terrein is door Brent Janssen en Arjen Holties de dag afgesloten met een inspirerende “men clinic” verzorgd door Jan de Boer. Brent en Arjen zagen er naar uit om onder het toeziend oog van Jan de Boer alle aanwijzingen op te volgen. 
Het enthousiasme spat van alle de foto’s af!

Alle vrijwilligers en sponsoren van harte bedankt!
Aantal bezoekers; 35.000

 

Afdeling Midden