Youngstock Show Utrecht 5 november

Namens afdeling Oost en West willen wij u uitnodigen voor het volgende evenement:

De 2e editie van de Welsh Youngstock Show op zaterdag 5 november bij Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Aanvang 09.00 uur.

JURY: Alex en Kate Williams Ringside Stud.

De inschrijving is open voor alle Welshpony’s die zijn ingeschreven bij een erkend stamboek voor de volgende onderdelen: keuring aan de hand voor veulens t/m 3-jarige en voor gebruiksrubrieken (zie onderaan dit bericht). Er zijn diverse prachtige prijzen te winnen waaronder mooie rozetten, medailles en bekers.

Inschrijven kan tot en met 30 oktober 2016!! U kunt inschrijven door tijdig een kopie van het afstammingsbewijs of het inschrijfformulier (te vinden op http://www.nwpcs.nl/…/YoungStock/INSCHRIJFFORMULIERYSS16.pdf) op te sturen naar:
Denise Methorst, St. Jansplaat 17, 3453 SG De Meern of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per veulen en € 10,00 per pony, het inschrijfgeld kunt u contant ter plaatse voldoen. Veulens mogen gespeend zijn, maar dit moet niet. Deze Welsh Youngstock Show is dus ook een uitgelezen kans om uw late veulens te showen!

De reglementen en het programma voor de diverse onderdelen kunt u vinden op de Facebook pagina: Welsh Youngstock Show NWPCS en op www.nwpcs.nl > evenementen > Youngstock show.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt uiteraard contact opnemen met een van de organisatoren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vraagprogramma:

Hengstveulens
Merrieveulens
1 jarige merries en ruinen
1 jarige hengsten
2 jarige merries en ruinen
2 jarige hengsten
3 jarige merries en ruinen
3 jarige hengsten

Gebruiksrubrieken
Ridden sectie A
Ridden sectie B
Ridden sectie C
Ridden sectie D
Ridden sectie Partbred
First Ridden
Leading Rein
Menpony
Tuigpony
Jonge voorbrengers 6 tot 10 jaar
Jonge voorbrengers 11 tot 16 jaar

RingSide Stud

Alex en Kate Williams in actie op de Horse of the Year Show

Afdeling Midden